معاون نظارت و ارزیابی سازمان غذا و داروی کشور گفت: درج اطلاعات بر روی کالاها نباید تنها برای رفع تکلیف باشدچرا که این اطلاعات معرف ماهیت وکیفیت آن موادغذایی است.
به گزارش ایرنا؛ دکتراکبر عبدالهی درهمایش کشوری برچسب گذاری و نشانگرهای تغذیه ای دراستان همدان افزود:یکی از وظایف ما تامین ایمنی غذا است که دراین راه کارهای زیادی را انجام داده ایم.
وی اظهار کرد:درحوزه فرهنگ سازی غذایی آنگونه که بایدکار نکرده ایم و درحوزه اعتماد سازی بایدجدی ترفکر کنیم.
عبدالهی با اشاره به موضوع اعتماد به عنوان مقوله ای که مسئولان باید بیشتر به آن فکر و عمل کنند افزود:اعتمادمردم به مسئولان دچارتزلزل شده ومسئولان بایدبه عنوان بازوان اجرایی دولت درپی افزایش این اعتماد باشند.
وی مشتری محوری و احترام به خواسته های مردم را بزرگترین نیاز جامعه دانست و گفت: سالها است که اطلاعات مربوط به مواد غذایی بر روی بسته بندی آن درج می شود اما به گونه ای نیست که قابل خواندن و درک برای همه گروه های مختلف جامعه باشد.
وی تصریح کرد :تغییر این نوع برچسب گذاری به شکلی که قابل درک برای همه مردم باشد احترام به مصرف کننده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این همایش گفت: سال ها است در همه کشورهای دنیا برچسب ها بر روی مواد و کالاها وجود دارد.
ایرج خدادادی افزود :در همه کشورها متولیان با این کار سعی در ایمن کردن مواد غذایی دارند.
وی بیان کرد: همیشه یک سری اطلاعات در خصوص ارزش غذایی و تاریخ تولید قید می شود و به منظور انتخاب آگاهانه تر بر روی مواد درج می شد.
وی ادامه داد: در کشورهای توسعه یافته نوع دیگر برچسب گذاری رواج یافته است و سازمان غذا و دارو هم در ایران در راستای این سیاست ها طرح جدید نشانگر های تغذیه ای را پیاده کرده است.
وی بیان کرد: با این برچسب ها دیگر نیازی به محاسبه نیست و افراد آشنایی کامل با نماد رنگ های سبز، قرمز و زرد دارند.