مدیرکل اجتماعی استانداری:
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان از کاهش سن استعمال سیگار در این استان به 14 سال خبر داد و گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده 38 درصد دانشجویان گلستانی هم سیگار می کشند.
کد خبر: ۴۵۶۹۶۲
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۴ 10 July 2017
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان از کاهش سن استعمال سیگار در این استان به 14 سال خبر داد و گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده 38 درصد دانشجویان گلستانی هم سیگار می کشند.

عبدالرضا چراغعلی روز دوشنبه درنشست معاونان و کارشناسان حوزه اجتماعی فرمانداری های شرق گلستان در گنبدکاووس اظهار داشت: برای پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی بویژه در حوزه اعتیاد همه مسئولان و متولیان باید احساس مسئولیت کنند. 

وی، حاشیه نشینی، طلاق، اعتیاد به مواد مخدر، مفاسد اخلاقی و فضای مجازی و خودکشی را پنج آسیب اصلی در استان گلستان برشمرد و اضافه کرد: علت اصلی این آسیب ها کم کاری بسیاری از مسئولان و بعضا بی تفاوتی برخی از آنها و مردم بوده است. 

وی با اشاره به منویات رهبری مبنی بر توجه جدی مسئولان درحوزه آسیب های اجتماعی تصریح کرد: مساله آسیب های اجتماعی باید دغدغه همه مسئولان باشد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان، رتبه نخست استان در تصادفات موتور سیکلت در کشور و اقدام به خودکشی با قرص گندم را از آسیب های جدی گلستان دانست و یادآور شد: با وجود قاچاق و جرم بودن فروش قرص گندم، این کالا به راحتی در دسترس افراد جامعه قرار دارد.

چراغعلی گفت: با کمک کارشناسان اجتماعی و اقدامات انجام شده جلوی رشد 17 درصدی اقدام به خودکشی در سال 94 در گلستان گرفته شد و اقدام به این عمل در سال گذشته کاهش چشمگیر داشته است.

وی با تاکید بر ضرورت پرهیز از بی تفاوتی نسبت به مسائل و آسیب های اجتماعی توسط مسئولان و مردم افزود: باید یک نهضت عمومی در حوزه پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه ایجاد شود. 

چراغعلی بابیان اینکه با اقدامات روزمره و غیرمفید نمی توان جلوی آسیب های اجتماعی را گرفت، اضافه کرد: برای موفقیت در این حوزه باید از ظرفیت دانشگاه ها، رسانه ها، نخبگان، علما و روحانیون، معتمدان و افراد صاحب نفوذ استفاده کرد.

وی همچنین گفت: از مهرماه امسال برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی در حوزه آسیب های اجتماعی در مدارس گلستان به صورت شفاف اجرا می شود. 

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان اجرای برنامه های شاد و در عین حال معقول برای نسل جوان و استفاده از رنگ های شاد در جامعه را برای غنی سازی اوقات فراغت، پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی مهم دانست و بر آن تاکید کرد.

چراغعلی افزود: امسال یکی از شاخص های ارزیابی فرمانداری ها، حجم فعالیت ها و اقدامات درحوزه پیشگیری و کاهش آسیب ها است. 

در این نشست که فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز حضور داشت برخی معاونین و کارشناسان حوزه اجتماعی، نقطه نظرات خود را بیان کردند.

نیمی از جمعیت یک میلیون و 900 هزار نفری گلستان در هفت شهرستان واقع در شرق این استان سکونت دارند. 

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار