در ایام ماه مبارک رمضان انجام می شود
جمال ناصحی‌فر اظهار کرد: نمونه‌برداری‌های میکروبی و شیمیایی به صورت مستمر در استان زنجان انجام می‌گیرد.
کد خبر: ۴۳۷۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۸ 07 June 2017
مسؤول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه همه واحدهای عرضه‌کننده مواد غذایی و خوراکی در ماه مبارک رمضان مورد نظارت ویژه قرار می‌گیرند، اضافه کرد: از واحدهای عرضه‌کننده شیرینی و بستنی نمونه‌برداری می‌شود.

وی در زمینه نظارت بر واحدهای صنفی بستنی‌فروشی به ویژه در ماه مبارک رمضان به منظور جلوگیری از تخلفات تصریح کرد: بازرسی‌ها و نظارت‌های مورد نظر در این راستا مستمر است.

مسؤول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: واحدهای عرضه مواد خوراکی در استان زنجان به صورت مستمر نمونه‌برداری و کنترل می‌شوند.

وی با بیان اینکه برخی از واحدهایی که بهداشت را رعایت نمی‌کنند در فواصل کوتاه مدتی مورد نمونه‌برداری و  موردکنترل قرار می‌گیرند، یادآور شد: اما برخی از واحدهای فعال در این زمینه، خود بهداشت را رعایت می‌کنند و نسبت به رعایت بهداشت حساسیت دارند که این واحدها هر یک ماه یکبار کنترل می‌شوند.

مسؤول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان ادامه داد: 9 اکیپ ویژه در ماه مبارک رمضان نظارت‌ها و بازرسی‌های مورد نظر را انجام می‌دهند.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار