مسؤول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه همه واحدهای عرضهکننده مواد غذایی و خوراکی در ماه مبارک رمضان مورد نظارت ویژه قرار میگیرند، اضافه کرد: از واحدهای عرضهکننده شیرینی و بستنی نمونهبرداری میشود.
وی در زمینه نظارت بر واحدهای صنفی بستنیفروشی به ویژه در ماه مبارک رمضان به منظور جلوگیری از تخلفات تصریح کرد: بازرسیها و نظارتهای مورد نظر در این راستا مستمر است.
مسؤول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: واحدهای عرضه مواد خوراکی در استان زنجان به صورت مستمر نمونهبرداری و کنترل میشوند.
وی با بیان اینکه برخی از واحدهایی که بهداشت را رعایت نمیکنند در فواصل کوتاه مدتی مورد نمونهبرداری و موردکنترل قرار میگیرند، یادآور شد: اما برخی از واحدهای فعال در این زمینه، خود بهداشت را رعایت میکنند و نسبت به رعایت بهداشت حساسیت دارند که این واحدها هر یک ماه یکبار کنترل میشوند.
مسؤول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان ادامه داد: 9 اکیپ ویژه در ماه مبارک رمضان نظارتها و بازرسیهای مورد نظر را انجام میدهند.