به گزارش تابناک ایلام؛ اسد قاسمی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از کشتارگاه سنتی شهرستان اظهار کرد: این کشتارگاه سنتی باید مطابق استانداردهای
بهداشتی قرار گرفته و موارد غیر بهداشتی آن هر چه زودتر رفع شود.
وی
تاکید کرد: با توجه به تعداد قابل توجه کشتار روزانه دام در سطح شهرستان
نیاز به توسعه کشتارگاه به لحاظ توسعه فضای ساختمانی و امکانات قصابی ضروری
است.
فرماندار ملکشاهی افزود: کشتارگاه سنتی کنونی باید هر چه زودتر به امکانات گرمایشی ، سرمایشی و وسایل و امکانات مورد نیاز مجهز شود.
قاسمی
بر نظارت کارشناسان دامپزشکی و شبکه بهداشت به صورت روزانه و دائمی بر
فرایند ذبح و کشتار دام تأکید کرد و یادآور شد: باید گوشت مصرفی مردم عاری
از هرگونه ناقل های بیماری زا باشد.
وی یاداور شد: 35 واحد قصابی فعال
شهرستان طی یکسال گذشته از طریق دستگاههای متولی تحت آموزش برنامه های
مختلفی از جمله بهداشت دام و عرضه گوشت قرار گرفته اند.
گفتنی است ظرفیت کشتارگاه سنتی ملکشاهی روزانه ۵۰ راس دام سبک است.