معاون فرهنگي دانشگاه رازی:

نقد و نظرات در دانشگاه رازي بايد در چارچوب قانون مطرح شود

معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه رازي گفت: نقدها و نظرات بايد آزادانه در دانشگاه مطرح گردد، البته آزادي بيان و نقد تنها يك قيد دارد و آن قانون است.
کد خبر: ۳۶۶۱۹۰
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۸ 24 January 2017
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دكتر علي اكبر محسني اظهاركرد: اين معاونت با اتكا به نهادسازي منعطف و پويا پوشش دهنده، شفاف، مستقل و بهره مند از فن آوري روزآمد تلاش مي كند با استفاده از پتانسيل دانشجويان الگويي بهره ور در عرصه فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي استان ارائه دهد.

 وي گفت: معاونت فرهنگي اجتماعي دانشگاه رازي در جهت تقويت و تعميق ارزش هاي هويت ملي و ديني به منظور تسهيل فرايند توسعه و پيشرفت كشور از طريق شادابي، اميد به آينده، خلاقيت و نوآوري ارتقاء به عقلانيت، دانايي ومسئوليت اجتماعي در حد توان خود خواهد كوشيد.

 محسني گفت: حوزه فرهنگي و اجتماعي دانشگاه بايد در ابعاد گوناگون تقويت شود، زيرا اين استان همچون ساير مناطق نياز جدي به اين مهم دارد.

 اين مقام مسئول در دانشگاه رازی کرمانشاه اظهارکرد: بخشي از رسالت ما دانشگاهيان آماده سازي دانشجويان براي زندگي مدني، معنوي و هدفمند است.

 محسني تصريح كرد: بايد بستر و فضايي ايجاد شود تا دانشجويان هم دچار روز مرگي نشوند و هم به آينده اميدوار باشند.

 وی اظهار كرد: با توجه به آمارهاي مستند و موجود، انجمن هاي علمي دانشجويان اين دانشگاه از رشد كمي و كيفي برخوردار است و اين روند به ياري خدا و همدلي همكاران تلاشگر حوزه تداوم خواهد يافت.

 معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه گفت: حمايت همه جانبه از نشريات دانشجويي و توسعه آن متناسب با استانداردهاي علمي و قانوني يكي از اولويت هاي مهم است، چرا كه رشد و توسعه اين بخش يكي از عوامل توسعه دموكراسي و پيشرفت علمي كشور است.

 وي يادآور شد: ازطرح ديدگاه هاي سياسي گوناگون و قانونمند حمايت مي كنيم، زيرا فراهم كردن زمينه مشاركت حداكثري در دانشگاه را براي خود يك رسالت مهم مي دانم، البته مخالف هرگونه سياست زدگي هستم.

 معاون فرهنگي اجتماعي دانشگاه گفت: درباره تقويت فرهنگ حجاب نيز بر پايه دستور العمل ها و الگوهاي طراحي شده وزارت متبوع عمل خواهم كرد. البته در كنار آئين نامه هاي موجود، تعميق آگاهي مذهبي و اخلاقي را نيز به صورت جدي دنبال مي كنيم.

 محسني در مورد اردوهاي دانشجويي نیز اظهار کرد: اردوهاي مختلط افزون بر پيامدهاي غيرقابل پيش بيني، مغاير  قوانين موجود است. از اين رو ضمن تقويت و توسعه اين اقدام فرهنگي، هم تابع ضوابط موجود هستيم و هم آنكه معتقد به گسترش آگاهي هاي ديني و معنوي دارم.

 وي در پايان گفت: معاونت فرهنگي اجتماعي دانشگاه رازي يك نظام تصميم ساز و توسعه گرا است و دانشجويان مشاركت كننده در آن مجموعه، معتقد به مباني ديني و اخلاقي اند. بنابراين داراي عزم جدي براي توسعه فرهنگي و اجتماعي كشورند و اين عزم را در جهت پيشرفت فرهنگي دانشگاه و منطقه غنيمت مي شمارم.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار