همزمان با تعطیلات عید سعید فطر و با هدف تامین سلامت شهروندان و مسافران ، بازدید مشترکی با حضور کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز و کارشناسان سازمان بازرسی، اداره تعزیرات حکومتی، اماکن نیروی انتظامی، میراث فرهنگی و اتاق اصناف، از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بین راهی حوزه غرب اهواز انجام شد.
مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز ضمن تقدیر از مشارکت کارشناسان ادارات مذکور، افزود: با توجه به ضرورت نظارت بر صنوف حساس بویژه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، رستورانها و مراکز تهیه و توزیع فست فود، بازدید مشترک کارشناسی، برنامه ریزی شده بود.
وی خاطر نشان کرد: در بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بین راهی، 204 کیلوگرم روغن جامد تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف و بیش از 30 کیلوگرم کالباس فاسد، کشف و معدوم گردید.
شریفی، تصریح کرد: همچون همیشه، ضمن بازرسی بهداشت محیطی، آموزشهای لازم در مورد رعایت اصول و موازین بهداشتی به متصدیان ارائه شد و بر رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار و ساختمان، رعایت بهداشت مواد غذایی و عرضه مواد غذایی سالم به مصرف کنندگان تاکید شد.
سید نعیم موسوی نسب کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز به شهروندان توصیه کرد: از خرید مواد غذایی از واحدهای صنفی که مورد تایید مراجع بهداشتی نیست، همچنین از دست فروشان و دوره گردان در محدوده شهری و جاده های برون شهری ، اجتناب کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در محدوده غرب اهواز، مراتب را با سامانه 190 یا شماره تلفن 33914220 داخلی 112، در میان گذارند.