به گزارش تابناک يزد، "نادر سليم" با بيان اين كه گوشت توليدي استان در داخل استان عرضه ميشود، افزود: البته به دلیل گرایش مردم استان به گوشت قرمز، این میزان تولید جوابگوی نیاز استان نیست.
وي خاطرنشان كرد: علي رغم کمبود مراتع و مراکز تولید علوفه به خاطر کمبود آب در استان، افزایش تولید گوشت قرمز از اولویتهای ویژه سازمان جهادکشاورزی یزد در دو بخش دام سبک و سنگین است.
وي ادامه داد: جهادكشاورزي استان در تلاش است كه در بحث تولید بیشتر در واحدهای گاوداری، تعداد گاوداریها و پرواربندیهای صنعتی را افزایش دهد كه در اين رابطه استفاده از جیرههای متعادل با ارزش غذایی بالا، کاهش بیماریهای دام و افزایش راندمان تولید را در دستور كار دارد.
به گفته سليم، همچنین تلاش ميشود كه با اصلاح نژاد، نژادهایی با ویژگیهای دو منظوره با توده بدنی و ضریب تبدیل بالا، پرورش يابند.
اين مقام مسئول در پايان درخصوص تولید گوسفند نيز با اشاره به دنبال شدن طرحهای مختلفی در استان، تصريح كرد: شاخصترین اين اقدامات تلفیق نژادهای گوسفندی مناسب با گونههای محلی و ایجاد واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی پرورش گوسفند و ترغیب دامداران به پرورش بز سانن در استان است.