تمهیدات انتخاباتی استان اصفهان برای مشارکت عشایر همزمان با فصل کوچ

هیئت‌های اجرایی، مسئولیت مستقیم اجرای فرآیند انتخابات را بر عهده دارند

گروه استان‌ها - معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از انجام هماهنگی‌های بین‌استانی و برنامه‌ریزی ویژه برای مشارکت جامعه عشایری در انتخابات پیش‌رو خبر داد و گفت: با توجه به همزمانی فرآیند رأی‌گیری با فصل کوچ عشایر، اقدامات لازم به‌منظور فراهم‌سازی بستر مشارکت حداکثری این قشر در دستور کار ستاد انتخابات استان قرار گرفته است.
کد خبر: ۱۲۱۳۵۲۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۸ 16 December 2025

هیئت‌های اجرایی، مسئولیت مستقیم اجرای فرآیند انتخابات را بر عهده دارند

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اصفهان، ایوب درویشی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان، در حاشیه جلسه ستاد انتخابات استان با تشریح آخرین اقدامات انجام‌شده بر اساس تقویم رسمی انتخابات، از ابلاغ دستور آغاز فرآیند اجرایی انتخابات از سوی وزیر کشور خبر داد.

وی با بیان اینکه دستور آغاز رسمی انتخابات در تاریخ ۲۷ آذرماه به استان‌ها ابلاغ خواهد شد، اظهار کرد: بلافاصله پس از این ابلاغ، فرمانداران در سراسر استان تشکیل هیئت‌های اجرایی انتخابات را در دستور کار قرار می‌دهند و مراحل قانونی مطابق با جدول زمان‌بندی‌شده آغاز می‌شود.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان با تأکید بر نقش کلیدی هیئت‌های اجرایی در برگزاری انتخابات افزود: هیئت‌های اجرایی به‌عنوان نمایندگان مردم، مسئولیت مستقیم اجرای فرآیند انتخابات را بر عهده دارند. این هیئت‌ها متشکل از اعضای حقوقی و معتمدین محلی هستند و فرآیند معرفی معتمدین از تاریخ ۲۸ آذرماه آغاز خواهد شد.

درویشی ادامه داد: پس از معرفی معتمدین، نظر هیئت نظارت اخذ می‌شود و در نهایت، از میان ۳۰ نفر معرفی‌شده، ۹ نفر به‌عنوان اعضای اصلی هیئت اجرایی انتخاب و برای آغاز فعالیت دعوت خواهند شد. این مراحل با دقت و بر اساس ضوابط قانونی دنبال می‌شود تا زمینه برگزاری انتخاباتی سالم و قانونمند فراهم شود.

وی با اشاره به شرایط خاص زمانی انتخابات پیش‌رو تصریح کرد: با توجه به همزمانی انتخابات با فصل کوچ عشایر، ستاد انتخابات استان از ماه‌های گذشته هماهنگی‌های لازم را با اداره‌کل امور عشایر و همچنین استان‌های مبدأ و مقصد کوچ انجام داده است تا امکان مشارکت کامل جامعه عشایری در فرآیند رأی‌گیری فراهم شود.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان افزود: جامعه عشایری همواره نقش مؤثری در مشارکت‌های سیاسی و اجتماعی داشته و تلاش شده است با برنامه‌ریزی دقیق، هیچ‌گونه مانعی در مسیر حضور این قشر در انتخابات ایجاد نشود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جزئیات این برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های اجرایی در جلسه امروز ستاد انتخابات استان به‌صورت دقیق بررسی شد و پس از تبادل نظر اعضا، به تصویب نهایی رسید.

آخرین اخبار