معرفی کارشناسان برتر کنترل کیفیت صنایع غذایی مازندران

استان مازندران هم اکنون ۱۱ درصد از ارزش سبد غذایی کشور را در اختیار دارد، به گفته کارشناسان با شناسایی و استفاده مطلوب از ظرفیت‌های موجود این مقدار می‌تواند تا ۳۵ درصد برسد
کد خبر: ۱۰۷۲۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۸ 18 October 2022

به گزارش تابناک مازندران ، رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران ضمن طرح چالش‌ها و فرصت‌های بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی و بازار، گفت: 

در این همایش ۹ واحد تولیدی و هشت کارشناس برتر کنترل کیفیت صنایع غذایی استان معرفی شدند.

باقری افزود: مازندران هم اکنون ۱۱ درصد از ارزش سبد غذایی کشور را در اختیار دارد، به گفته کارشناسان با شناسایی و استفاده مطلوب از ظرفیت‌های موجود این مقدار می‌تواند تا ۳۵ درصد برسد.


او گفت:بیش از ۲۰۰ واحد صنعتی در تولید موادغذایی متنوع فعال هستند، این یعنی نیمی از صنعت استان به صنایع غذایی اختصاص دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار