به گزارش تابناک مازندران ، رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران ضمن طرح چالشها و فرصتهای بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی و بازار، گفت:
در این همایش ۹ واحد تولیدی و هشت کارشناس برتر کنترل کیفیت صنایع غذایی استان معرفی شدند.
باقری افزود: مازندران هم اکنون ۱۱ درصد از ارزش سبد غذایی کشور را در اختیار دارد، به گفته کارشناسان با شناسایی و استفاده مطلوب از ظرفیتهای موجود این مقدار میتواند تا ۳۵ درصد برسد.
او گفت:بیش از ۲۰۰ واحد صنعتی در تولید موادغذایی متنوع فعال هستند، این یعنی نیمی از صنعت استان به صنایع غذایی اختصاص دارد.