مهار آتش‌سوزی در یک هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی «سیراچال» در محور کرج-چالوس

گروه استان‌ها - رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کرج طی سخنانی از مهار یک فقره آتش‌سوزی در بخشی از عرصه‌های طبیعی منطقه «سیراچال» واقع در جاده کرج-چالوس با حضور و اقدام فوری نیروهای امدادی خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۹۲۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۱ 05 September 2026

مهار آتش‌سوزی در یک هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی «سیراچال» در محور کرج-چالوس

به گزارش خبرنگار تابناک از استان البرز، «علی بابازاده» رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کرج، اظهار کرد: ️این حریق که به دلیل بی‌احتیاطی و روشن کردن آتش توسط برخی گردشگران در این منطقه ایجاد شده بود، حدود یک هکتار از پوشش گیاهی و اراضی سیراچال را درگیر کرد. 

وی افزود: پس از دریافت گزارش حریق، بلافاصله نیروهای یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کرج به همراه نیروهای اداره محیط‌زیست، آتش‌نشانی و جمعی از همیاران طبیعت به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کرج خاطرنشان کرد: ️عملیات اطفای حریق با تلاش بی‌وقفه از ساعت ۱۴ آغاز شد و پس از ۵ ساعت عملیات نفس‌گیر در ساعت ۱۹ به‌طور کامل مهار گردید.

وی افزود: با توجه به کوهستانی بودن منطقه و احتمال شعله‌ور شدن مجدد آتش، نیروهای یگان حفاظت تا ساعاتی پس از اطفای کامل در عرصه حضور داشتند تا از عدم وجود هرگونه کانون احتمالی حریق اطمینان حاصل کنند.

بابازاده ضمن قدردانی از مشارکت همیاران طبیعت و دستگاه‌های همکار، از تمامی گردشگران و مسافران محور کرج-چالوس درخواست کرد با توجه به فصل گرما و خشک بودن پوشش گیاهی، از روشن کردن آتش در عرصه‌های جنگلی و مرتعی جداً خودداری کنند.

آخرین اخبار