
به گزارش خبرنگار تابناک در استان خوزستان، مراسم تشییع پیکر مطهر شهید دریابان «علیرضا تنگسیری» از اعت ۹ صبح امروز جمعه چهاردهم فروردینماه از ایستگاه پنج ذوالفقاری آبادان آغاز شد.
مردم شهیدپرور و عشایر ولایتمدار آبادان و شهرستانهای مجاور، پیکر مطهر سردار دریابان شهید علیرضا تنگسیری را بر دستان خود تا گلزار شهدای آبادان تشییع کردند و در نهایت، پیکر مطهر این شهید در کنار همرزمانش آرام گرفت.
در این مراسم، عشایر عرب منطقه با در دست داشتن بیرقهای خود حضوری گسترده داشتند. همچنین جمعی از اهالی شهر بصره عراق نیز در مراسم حضور یافتند.

در مسیر تشییع، بیش از ۵۰ ایستگاه صلواتی از شرکتکنندگان پذیرایی کردند و نماینده ولی فقیه و امام جمعه آبادان بر پیکر مطهر این شهید نماز اقامه کرد.
«سیدمحمدرضا موالیزاده» استاندار خوزستان، فرماندار آبادان و ائمه جمعه شهرهای آبادان، اروندکنار و چوئبده نیز در این مراسم حضور داشتند.
شهید دریابان پاسدار علیرضا تنگسیری پس از عمری مجاهدت و استقامت، هنگام ساماندهی و تقویت نیروها برای ایجاد سپر دفاعی در برابر حملات هوایی دشمن آمریکایی-صهیونیستی، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
شهید دریابان پاسدار علیرضا تنگسیری در تنگستان به دنیا آمد و دوران کودکی و نوجوانی خود را در روستای خزعلآباد و نهر علیشیر اروندکنار آبادان سپری کرد.

وداع با شکوه با سردار دریاها
امروز خیابانهای آبادان، حال و هوای دیگری داشت؛ انگار ذرات آب اروند و خلیجفارس هم میدانستند که صاحب و نگاهبانشان قرار است برای همیشه در آغوش خاک آبادان آرام بگیرد؛ جمعه، چهاردهم فروردین ۱۴۰۵، تقویم ایران برگی را ثبت کرد که در آن، شکوه یک بدرقه با غیرتِ مردم جنوب گره خورد.
دریابان شهید علیرضا تنگسیری، که سالها نامش لرزه بر اندام متجاوزان در پهنه آبهای نیلگون میانداخت، امروز نه در قامت یک فرمانده نظامی، بلکه در قامت «فرزند اروند» به خانه بازگشت.
جمعیت مردم آبادان امروز به قدری از ابتدای بلوار ذوالفقاری تا میعادگاه همیشگیاش در گلزار شهدا انبوه بود که جای سوزن انداختن نبود؛ همان مردمی که او را در روزهای سخت پس از تجاوز و حملات ناجوانمردانه آمریکایی-صهیونی در کنار خود میدیدند، حالا با چشمانی اشکبار، زیر تابوتش را گرفتند تا بگویند «فرمانده، ما تنهایت نمیگذاریم.»

وی که عمری را در تلاطم موجها گذرانده بود، ایستادن و آرام گرفتن در کنار رفیق و همرزم دیرینش، شهید «سعید سیاح طاهری» را برگزید. این همنشینی در خاک، نمادی است از پیوند ناگسستنی مردان دفاع مقدس با مدافعان امروز؛ تلاقی غیرت سالهای دور و شجاعتِ همین روزهای سخت.
سردار دریا؛ خوزستانیها تا ابد امانتدار نام بزرگ تو خواهند بود. آبادان امروز با تو وداع نکرد، بلکه تو را در قلب تاریخ خود برای همیشه ذخیره کرد.

قدرت نیروی دریایی در دوران شهید تنگسیری به جهانیان ثابت شد
حجتالاسلام والمسلمین «عبدالحمید رئیسی» نماینده ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه، در مراسم تشییع پیکر پاک و مطهر دریابان علیرضا تنگسیری در شهرستان آبادان گفت: بیشک در تاریخ ایران نوشته میشود که در زمان دریابان شهید تنگسیری، تنگه هرمز به روی نامحرمان بسته و قدرت نیروی دریایی جمهوری اسلامی به جهانیان ثابت شد.
وی با بیان اینکه شهید تنگسیری دوران جوانی خود را در دفاع مقدس گذراند و پایان حیات این شهید گرانقدر همان چیزی شد که آرزو داشت، افزود: شهید دریابان تنگسیری از معدود فرماندهانی بود که رهبر شهید از ایشان رضایت داشت و این بالاترین مدال افتخار بود که بر سینه او زده شد، شهید تنگسیری اقتدار و شجاعت ویژهای داشت.
نماینده ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه پاسداران ادامه داد: نیروی دریایی در زمان خدمت این شهید گرانقدر، بلافاصله پس از مطالبه رهبر شهیدمان درباره دریا، فرمان ایشان را عملی کرد.

وی تصریح کرد: شهید دریابان تنگسیری دارای صفات متنوعی بود؛ این سرباز بزرگ کوچکترین غروری از نظامیگری نداشت، او پدر نیروی دریایی بود و ما پدر مهربانی را از دست دادیم.
حجتالاسلام والمسلمین رئیسی با بیان اینکه سردار شهید تنگسیری محبوب مجموعه نیروی دریایی سپاه بود؛ هر موفقیتی که مربوط به نیروی دریایی بود را به خدا نسبت میداد و امنیت را از بندر تا پسابندر ایجاد کرد، خاطرنشان کرد: سردار شهید تنگسیری امروز به آرامش رسید؛ بیش از ۶۰ سال از عمر باعزت خود را وقف نظام و کشور کرد و پاداشش را با شهادت گرفت.
وی اضافه کرد: دریابان تنگسیری خانواده خود را کم میدید و بیشتر وقتش را برای ایجاد امنیت کشور صرف میکرد؛ این شهید گرانقدر الگوی بزرگی برای مسئولان اجرایی کشور است.
نماینده ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: این مردم که هم خیابان، هم دیپلماسی و میدان را در اختیار دارند، به نمایندگی از مظلومان عالم با کفر میجنگند و با تکیه بر خداوند متعال، افول و نابودی آمریکا را خواهند دید و بیشک آینده ایران درخشان خواهد بود.
انتهای پیام/