اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان در بودجه امسال برای اعتبارات اربعین استان

اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان در بودجه امسال برای اعتبارات اربعین استان استاندار ایلام با اشاره به اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان در بودجه امسال برای اعتبارات اربعین استان گفت: اگرچه این میزان بودجه به طور ۱۰۰ درصدی تخصیص یافته اما به لحاظ گستردگی حوزه خدمت رسانی در این حوزه کماکان نیازمند مساعدت بیشتر هستیم.
کد خبر: ۹۷۷۷۰۱
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵ 12 July 2021

به گزارش تابناک ایلام، محمد نوذری اظهار داشت: تمام تلاش خود را برای تکمیل این زیرساخت‌ها به کار بسته‌ایم اما برای طرح‌ها و پروژه‌ها در این حوزه نیازمند تزریق اعتبارات بیشتر هستیم.

وی افزود: تا قبل از شیوع بیماری کرونا ایلام و مرز مهران قریب ۶۵ درصد تردد زوار را به خود اختصاص داده بود و ما امروز به همین تناسب خواستار توجه و اختصاص اعتبارات لازم برای تکمیل و ایجاد زیرساخت‌های اربعین در استان هستیم.

نوذری با اشاره به اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان در بودجه امسال برای اعتبارات اربعین استان گفت: اگرچه این میزان بودجه به طور ۱۰۰ درصدی تخصیص یافته اما به لحاظ گستردگی حوزه خدمت رسانی در این حوزه کماکان نیازمند مساعدت بیشتر هستیم./ع

بیشتر بخوانید:

آخرین اخبار