عسگری پا را از ذبیح‌الله قائمی معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری البرز فراتر نهاده و گفته است: دسترسی این افراد به سرانه‌های بهداشتی، درمانی و فرهنگی بسیار پایین است و زیر خط فقر قرار دارند که این امر برای نظام اجتماعی خطرناک است.
کد خبر: ۱۳۳۱۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۸ 22 November 2015
به گزارش تابناک – البرز: یکی از انتقادهای اصلی به مدیرانی که با سید حمید طهایی استاندار البرز به این استان آمدند، مربوط به غیر بومی بودن آنها و عدم آشنایی کامل مدیران جدید با شرایط، مشکلات، نیازها و پتانسیل‌های این استان تازه تاسیس است.
به عنوان نمونه در تاریخ 17 آبان جلسه شورای اداری استان البرز با حضور سید حمید طهایی عالی‌ترین مقام اجرایی در این استان و علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
استاندار البرز در این جلسه طی سخنانی به تشریح مشکلات، نیازها و ظرفیت‌های این استان پرداخت و گفت: در البرز به دلیل رشد بالای مهاجرت و افزایش جمعیت، شاهد 28 سکونتگاه غیر رسمی هستیم که ساماندهی این سکونتگاه‌ها در دستور کار قرار دارد.
در این لحظه علی لاریجانی از استاندار البرز پرسید "در سکونتگاه‌های غیر رسمی البرز چند نفر ساکن هستند" که طهایی در پاسخ گفت: آمار دقیقی در این زمینه نداریم.
در همین زمان استاندار البرز از مدیران معاونت اجتماعی استانداری خواست تا اگر آماری در اختیار دارند، جهت اطلاع رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کنند.
اما به جای معاون اجتماعی، ذبیح‌الله قائمی معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری اقدام به پاسخ‌گویی کرد.
وی اعلام کرد: بر اساس آمار 1 میلیون نفر در سکونتگاه‌های غیر رسمی البرز ساکن هستند!!!
علی لاریجانی که معلوم بود از این آمار شوکه شده است، گفت: یعنی حدود نیمی از جمعیت البرز؟!؟
استاندار البرز نیز که از عجیب و صحیح نبودن این آمار اطلاع داشت، بلافاصله سخنان قائمی را قطع و اظهارات خود را ادامه داد.
انتشار این آمارگویی عجیب از سوی تابناک باعث واکنش‌های متفاوتی شد، اما امروز یکی دیگر از مدیران ارشد استانداری آماری دیگر ارائه داده که هم حرف‌های استاندار را نقض می‌کند و هم در تضاد با آمارگویی معاون طهایی است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری البرز در گفت‌وگو با یکی از خبرگزاری‌ها از سکونت یک‌سوم جمعیت این استان در سکونتگاه‌های غیررسمی خبر داد! و گفت: این در شرایطی است که دسترسی این افراد به سرانه‌های بهداشتی، درمانی و فرهنگی بسیار پایین است و زیر خط فقر قرار دارند.
حمیدرضا عسگری مورودی با اشاره به اینکه در کرج 3 سکونتگاه غیررسمی مصوب وجود دارد، اظهار داشت: 29 سکونتگاه غیرمصوب اما مستعد برای اطلاق منطقه ویژه اجتماعی و سکونتگاه غیررسمی در استان البرز وجود دارد که حدود یک سوم جمعیت استان البرز در این مناطق ساکن هستند.
این در حالی است که پیش از این استاندار البرز تعداد سکونتگاه‌های غیر رسمی را در حضور رئیس مجلس شورای اسلامی 28 منطقه عنوان کرده بود.
عسگری پا را از ذبیح‌الله قائمی معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری البرز فراتر نهاده و گفته است: دسترسی این افراد به سرانه‌های بهداشتی، درمانی و فرهنگی بسیار پایین است و زیر خط فقر قرار دارند که این امر برای نظام اجتماعی خطرناک است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری البرز با بیان اینکه حساسیت این موضوع زمانی افزایش می‌یابد که این مکان‌ها در فاصله کمتر از 50 کیلومتری تهران که مرکز ثقل سیاسی کشور است، قرار دارند، تصریح کرد: این سکونتگاه‌های غیررسمی به‌عنوان یک گسل اجتماعی بالقوه مطرح‌اند که هر لحظه امکان دارد اتفاقی نظیر "اکبرآباد"‌را در کرج ایجاد کند.

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۱
تابناک جان زیاد غصه نخور تا انتخابات صبر می کنیم بلاخره نماینده ای که انتخاب می کنیم تکلیف مارا با مدیران دانشمند غیر بومی مشخص میکند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۵
دوستان گرانمایه
بار اول که آمار سکونت های غیررسمی توسط رئیس سازمان برنامه استان مطرح شد ، عده ای اقدام به اهنت نمودند .
حال که برای بار دوم این آمار بصورت تقریبا مشابه توسط مدیران استانداری مطرح شده ، آیا بهتر نیست بجای توهین و فرافکنی و اتهام به غیربومی بودن ، لختی بیاندیشیم ؟
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار