آخرین آمار کرونا در ایران تا ۸ دی/ ۱۲۱ بیمار دیگر چشم از جهان فروبستند

از میان موارد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف کشورمان در ۲۴ ساعت اخیر، آزمایش ۵۹۰۸ تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شود؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۵۱۷۴ تن از ایشان وخیم است.
کد خبر: ۹۲۷۷۱۸
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۵ 28 December 2020
پس از شناسایی موارد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف کشور و انجام تست‌های ویژه، شمار مبتلایان از یک میلیون و ۲۰۶ هزار تن گذشت.
 

به گزارش تابناک سمنان دکتر سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان گفت: از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۵ هزار و ۹۰۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده که ۷۹۸ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به یک میلیون و ۲۰۶ هزار و ۳۷۳ تن رسید.

وی در ادامه گفت: در ۲۴ ساعت اخیر، ۱۲۱ تن از مبتلایان جانشان را از دست داده‌اند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان باختگان این بیماری در کشورمان به ۵۴ هزار و ۸۱۴ تن رسیده است. همچنین تا به امروز خوشبختانه ۹۶۰ هزار و ۷۵۱ تن بهبود یافته‌اند.

لاری افزود: ۵۱۷۴ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند. همچنین تاکنون ۷ میلیون و ۴۶۰ هزار و ۴۲۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

وی در تشریح وضعیت در نقاط مختلف کشورمان گفت: در حال حاضر و بر اساس آخرین تحلیل ها، ۱۰۸ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۳۴۰ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

بر پایه آمار‌های ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۵.۴ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۴.۶ درصد، در حالی که میانگین نرخ مرگ در جهان ۳.۰ درصد است و همچنان وضعیتی به مراتب بهتر از کشورمان را نشان می‌دهد.

لطفا مارا در شبکه های اجتماعی یاری کنید:

اینستاگرام تابناک سمنان
Email: semnantabnak@gmail.com
منبع: yjc

آخرین اخبار