گوشت قرمز همچنان بر مدار کاهش قیمت

معاون اتحادیه گوشت قرمز شهرستان اصفهان گفت: کاهش قیمت گوشت قرمز دربازار اصفهان ادامه دارد.
کد خبر: ۷۹۶۶۸۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۷ 12 November 2019

معاون اتحادیه گوشت قرمز شهرستان اصفهان با بیان اینکه با توجه به بارندگی خوب امسال،شاهد فراوانی دام در استان اصفهان هستیم گفت: تحت تأثیر افزایش عرضه گوشت قرمز، قیمت‌ها از دو هفته پیش در بازار کاهش یافت.

عبدالرزاق آقاجانی افزود:قیمت انواع گوشت قرمز(گوسفند،گوساله و گام) هفته آینده دو تا پنج هزار تومان از نرخ کنونی کمتر و نرخ جدیدبه فروشگاه هااعلام می شود.

وی گفت: هم اکنون قیمت اعلامی اتحادیه به فروشگاه ها و واحدهای صنفی برای هر کیلوگرم گوشت گوسفند درجه 1 با 100 گرم دنبه ، 78 تا 80 هزار تومان و درجه 2(مثل میش و بز) 70 هزار تومان،گوشت گوساله 75 هزار تومان و گوشت گاو 60 تا 65 هزارتومان است.

آقاجانی اضافه کرد: نرخ هر کیلوگرم گوشت قرمز بره 10 تا 15 کیلویی هم حداکثر 100 هزارتومان بایدفروخته شود.

معاون اتحادیه گوشت قرمز شهرستان اصفهان افزود: با توجه به روند کاهشی قیمت گوشت،در حال حاضر نرخ هرکیلوگرم گوسفند زنده 38 تا ۴0 هزار تومان ،گوساله 26 تا 28 هزارتومان و گاو 18 تا 20 هزار تومان است.

آقاجانی درپایان گفت: هم اکنون 90 درصدواحدهای صنفی گوشت قرمز شهرستان اصفهان ،هر کیلوگرم گوشت گوسفند با شرایط مشابه را تا 85 هزارتومان به فروش می رسانند که تخلف است و مرتب بر قیمت ها نظارت و با متخلفان برخورد می شود.

هم اکنون در شهرستان اصفهان 800 واحدصنفی گوشت قرمز دارای پروانه و 500 واحد بدون پروانه فعالیت دارند.

سالانه حدود دو میلیون رأس دام سبک و 55 تا 60 هزار رأس دام سنگین در 31 کشتارگاه صنعتی استان اصفهان کشتار می شود.

استان اصفهان رتبه چهارم تولید گوشت قرمز را دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار