مشکلات شهرک عزیزی با قید فوریت پیگیری خواهد شد

مشکلات شهرک عزیزی با قید فوریت پیگیری خواهد شد سرپرست فرمانداری شهرستان قدس از پیگیری حل مشکلات منطقه محروم شهرک عزیزی از جمله فاضلاب، روشنایی، احداث بوستان، آسفالت و مباحث امنیتی با قید فوریت خبر داد.
کد خبر: ۷۶۷۶۴۵
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۱ 31 July 2019

به گزارش تابناک تهران؛ لیلا واثقی فرماندار شهرستان قدس در حاشیه بازدید از منطقه محروم شهرک عزیزی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص مسائل و مشکلات این شهرک اظهار داشت: ابتدا باید بگوییم که قولی نمی‌دهم و سعی می‌شود به‌صورت عملیاتی کار شود و در درجه اول این منطقه به دلیل ساختار زمین مشکلات شبکه فاضلاب دارد و همچنین قرار بر خرید ساختمان مسکونی ۶ نفر از ساکنان این محله برای احداث بوستان محله‌ای بود که می‌بایست در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: موضوع مهم دیگر شبکه فاضلاب است که تا حدودی پیشرفت کرده و بعضی مناطق از فاضلاب برخوردار نیستند که می‌بایست در دستور کار قرار گیرد و موضوع دیگر ساماندهی و جمع‌آوری نخاله از زمین معروف به زمین کارخانه آسفالت است.

سرپرست فرمانداری شهرستان قدس بیان داشت: موضوع دیگر آسفالت این منطقه است که بایستی مدنظر قرار گیرد و روشنایی منطقه نیز با توجه به صحبت مدیرکل اداره برق آمادگی دارند تا روشنایی مناطق دارای مشکل حل شود و کسانی که مشکل انشعاب برق‌دارند نیز این آمادگی وجود دارد تا با انجام اقساط هزینه صاحب انشعاب برق شوند.

واثقی گفت: با توجه به درخواست مؤکد در خصوص مباحث امنیتی و انتظامی شهرک عزیزی، این مورد در شورای تأمین شهرستان مطرح خواهد شد تا این مشکل نیز برطرف شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این مباحث و مشکلات با قید فوریت در دستور کار قرار خواهد گرفت و دستورات لازم به ادارات ابلاغ خواهد شد.

آخرین اخبار