فرماندار کارون:

فرسایش رودخانه مناطق مسکونی کارون را به خطر انداخته است

فرسایش رودخانه مناطق مسکونی کارون را به خطر انداخته است فرماندار شهرستان کارون با اشاره به فرسایش رودخانه کارون به سمت منازل مسکونی، گفت: فرسایش رودخانه موجب شده است که منازل مسکونی برخی مناطق از جمله جنگیه، عمیره و ام الدبس در معرض خطر قرار بگیرند.
کد خبر: ۷۰۸۳۹۸
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۱ 27 January 2019

معصومه خنفری در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران خوزستان، که امروز (7 بهمن‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر برخی نقاط رودخانه کارون به سمت منازل فرسایش پیدا کرده است و منازل مسکونی برخی مناطق از جمله جنگیه، عمیره و ام الدبس در معرض خطر قرار گرفته اند.

وی افزود: در این مدت جهاد نصر و شرکت بهره برداری، تولید و انتقال آب جنوب شرق همکاری خوبی داشتند. مقرر بود کانال بحره نیز لایروبی شود که از امروز این کار انجام خواهد شد.

فرماندار کارون گفت: در جاده ساحلی به سمت منطقه سیدصالح پلی وجود دارد که برای هدایت سیل به عنوان سد عمل می‌کند اما پیشنهاد شده است که این پل برداشته شود.

خنفری ادامه داد: این پل مسیر تردد مردم است و اگر برداشته شود، باید چه جوابی به افکار عمومی بدهیم؟

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار