مردم روزهدار خرمشهر در گرمای بیش از ۴۵ درجه با حضور در راهپیمایی روز قدس انزجار خود از رژیم اشغالگر قدس را اعلام کردند. 
اقشار مختلف مردم خرمشهر ظهر امروز همزمان با مردم سرتاسر کشور حضور پرشور و باشکوهی را در راهپیمایی روز قدس رقم زدند.
مسؤولان، رزمندگان و جانبازان، بیوت علماء، سادات، عشایر، خانواده معزز شهدا، روحانیون و طلاب، دانشجویان و دانشآموزان، بسیجیان، بازاریان و اقشار مختلف مردم در این راهپیمایی شرکت کردند.
گرمای ۴۷ درجهای نیز مانع از حضور مردم در این راهپیمایی عظیم نشد، مردمی که با زبان روزه و لب خشک آزادی فلسطین اشغالی را سر دادند.
مردم خرمشهر از اقشار مختلف با سر دادن شعارهایی چون «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر آلسعود» انزجار و تنفر خود از استکبار جهانی را فریاد زدند.
آیتالله عبدالکریم فرحانی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری نیز در این مراسم سخنرانی کرد.
وی عنوان کرد: رژیم اشغالگر همواره در مقابل امت اسلامی شکست خورده است و اعتماد و اعتقاد به خداوند متعال را راه پیروزی فلسطین دانست.
منبع: فارس