نماینده مردم آبادان در مجلس:

تعداد زیادی از واحدهای مسکن مهرآبادان تا پایان خرداد 97 تحویل متقاضیان می‌شود

تعداد زیادی از واحدهای مسکن مهرآبادان تا پایان خرداد 97 تحویل متقاضیان می‌شود نماینده مردم آبادان در مجلس گفت: تعداد زیادی از واحدهای مسکن مهر آبادان در خردادماه سال ۹۷ تحویل داده خواهد شد.
کد خبر: ۵۷۷۱۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۷ 10 March 2018

جلیل مختار ساعتی پیش در جمع خبرنگاران اظهار کرد: چندین سال است که پروژه مسکن مهر آبادان به صورت نیمه فعال درآمده بود و خوشبختانه پس از جلسات زیاد اعتبار 5 میلیارد ریالی برای این پروژه جذب شد.

وی افزود: در بحث تمدید قراردادهای مسکن مهر به نتیجه خوبی رسیدیم و تفاهم‌نامه‌ای جهت تمدید قرارداد منعقد شد.

نماینده مردم آبادان در مجلس گفت: تاکنون ۸ تعاونی این قرارداد تمدید را امضا و مبلغ ۱۰ میلیون تومان اعتبار جهت هر واحد به مبلغ وام اضافه شد.

وی بیان کرد: در بحث محیط سازی و بهسازی انتظار داریم منطقه آزاد اروند ۵۰ درصد دیگر اعتبار را طی تفاهم‌نامه‌ای با شهرداری پرداخت کند تا بتوان این پروژه را در شهر به سرانجام برسانیم.

مختار عنوان کرد: تعداد زیادی از این واحدها در خرداد امسال تحویل داده خواهند شد و با توجه به وسعت عقب‌افتادگی این پروژه از شهردار انتظار می‌رود که نظارت فنی و قوی بر مراحل انجام کار بر اساس استانداردها داشته باشد.

 

منبع: فارس

آخرین اخبار