به
گزارش تابناك رضوي، ایرج خسرونیا، در رابطه با شیوع بیماریهای گوارشی در فصل گرما،
اظهار كرد: به دلیل گرم شدن شدید هوا مواد غذایی ممکن است آلوده شده، میکروب و
باکتری در آنها رشد کند، در حالی که در هوای سرد معمولاً مواد غذایی خارج از یخچال
دیرتر خراب میشوند و غیرمصرفی میشوند.
وی
ادامه داد: هوای گرم، مواد غذایی را زودتر فاسد میکند، به خصوص مواد غذایی سرخشدنی
مثل گوشت چرخکرده یا برخی غذاها مثل خامه و ماهی. زمانی که به مدت طولانی در فضا
بمانند، عفونی میشوند و این ویروس و باکتری وارد بدن شده و فرد را دچار اسهال و
استفراغ میکند.
خسرونیا
گفت: بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این ویروسها، قبل از خوردن غذا باید دستها
به طور کامل شستشو داده شوند، غذاها بیرون از یخچالها نمانند و از مصرف غذاهایی
مثل کنسروهای مانده و تاریخ مصرف گذشته خودداری شود.
رئیس
انجمن متخصصان داخلی ایران ادامه داد: به دلیل گرمای هوا، مصرف آب بیشتر میشود که
اگر از بهداشت آن مطمئن نباشیم یا آلوده باشد، باعث اسهال و استفراغ شده و و این
ویروس و میکروبها به سوءهاضمه و بیماریهای گوارشی منجر میشود.
وی
افزود: تا زمانی که حال فرد خوب نشده، از خوردن برخی چیزها مثل آب قند، نعناع و
شربت باید خودداری شود و در صورت مصرف، از ترکیبات الکترولیز که در داروخانهها
موجود است استفاده کنند.
رئیس
انجمن متخصصان داخلی ایران افزود: غذاهای سرخکردنی،چرب و سنگین در این مدت مصرف
نشود و فرد در هوای خنک استراحت کند، همچنین اگر بیش از 5 بار در طول روز دچار
اسهال و استفراغ شد حتماً به پزشک مراجعه کند
منبع: فارس