نماینده مردم زنجان در مجلس در گفت‌وگو با تابناک؛

نظرسنجی‌ها در مورد اینترنت پرو باید شفاف‌سازی شود/ در زمان جنگ، مهم‌ترین اولویت کشور حفظ امنیت است

گروه استان‌ها - نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با تاکید بر اینکه نظرسنجی‌ها برای طرح اینترنت پرو باید شفاف‌سازی شود، گفت: اگر گفته می‌شود اینترنت ملی می‌تواند بخش زیادی از نیازهای مردم را برطرف کند، پس چرا اینترنت بین‌المللی با قیمتی چند برابر ارائه می‌شود؟
کد خبر: ۱۲۲۲۵۲۶
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۰:۲۹ 15 May 2026

ارائه طرح اینترنت پرو باید شفاف‌سازی شود/

«نبی‌الله محمدی» نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک در استان زنجان با اشاره به موضوع مذاکرات و طرح «اینترنت پرو» اظهار کرد: طرح ارائه اینترنت بین‌المللی به برخی اقشار خاص باید شفاف‌سازی شود.

وی با اشاره به سخنان اخیر وزیر ارتباطات درباره اهمیت اینترنت برای مردم ادامه داد: اینکه گفته شود نیاز مردم به اینترنت از آب، برق و گاز بیشتر است، از نظر بنده با هیچ مبنای علمی و منطقی سازگار نیست.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی افزود: در هر جامعه‌ای ابتدا امنیت، آب، برق، گاز و نیازهای اساسی مردم در اولویت قرار دارند و سپس مسائل ارتباطی و اینترنت مطرح می‌شود.

وی همچنین درباره نظرسنجی‌های مطرح‌شده در این زمینه اظهار کرد: باید مشخص شود این نظرسنجی‌ها توسط چه نهادی انجام شده، جامعه آماری آن چه بوده و بر اساس چه روش علمی به چنین نتایجی رسیده‌اند. مطمئنا نمی‌توان بدون شفاف‌سازی، چنین ادعاهایی را مبنای تصمیم‌گیری قرار داد.

محمدی در ادامه با اشاره به شرایط بحرانی و جنگی کشور تصریح کرد: در زمان جنگ و بحران، مهم‌ترین اولویت کشور حفظ امنیت است. طبیعی است که دشمنان علاقه‌مند باشند اینترنت بین‌المللی برقرار باشد تا از طریق آن به جمع‌آوری اطلاعات، رصد و حتی اقدامات جاسوسی بپردازند؛ بنابراین در چنین شرایطی باید درباره دسترسی‌ها با حساسیت بیشتری تصمیم‌گیری شود.

ارائه طرح اینترنت پرو باید شفاف‌سازی شود/

وی همچنین از طرح ارائه اینترنت پرسرعت به برخی گروه‌های خاص انتقاد کرد و یادآور شد: اینکه اینترنت پرسرعت یا همان اینترنت پرو فقط در اختیار برخی اقشار مانند دانشگاهیان، تجار یا افراد خاص قرار گیرد، نوعی تبعیض است و باید به‌صورت شفاف توضیح داده شود که این تصمیم بر چه اساسی اتخاذ شده است.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: اگر گفته می‌شود اینترنت ملی می‌تواند بخش زیادی از نیازهای مردم را برطرف کند، پس چرا اینترنت بین‌المللی با قیمتی چند برابر ارائه می‌شود؟ همچنین اگر این خدمت قرار است صرفاً در اختیار گروه‌های مشخصی باشد، چرا مازاد آن به دیگران فروخته می‌شود؟ این مسائل نیازمند شفاف‌سازی دقیق از سوی مسئولان است.

وی خاطرنشان کرد: در شرایط جنگی، اولویت اصلی کشور امنیت، تأمین خوراک و نیازهای اساسی مردم است و طبیعی است که محدودیت‌هایی در حوزه اینترنت بین‌المللی اعمال شود.

محمدی همپنین گفت: البته امیدواریم پس از عبور از شرایط بحرانی، امکان دسترسی مناسب و گسترده مردم به اینترنت بین‌المللی فراهم شود.

انتهای پیام/ 

آخرین اخبار