سامانه ثبت تخلفات رانندگی دوربین‌های ترافیکی شهری از اردیبهشت ماه فعال می‌شود

سامانه ثبت تخلفات رانندگی دوربین‌های ترافیکی شهری از اردیبهشت ماه فعال می‌شود فرماندار اردبیل از نصب دوربین‌های مدار بسته برای کنترل ترافیک در سطح شهر اردبیل خبر داد و افزود: سامانه ثبت تخلفات رانندگی دوربین‌های ترافیکی شهری از اردیبهشت ماه فعال می‌شود.
کد خبر: ۱۱۶۲۳۱۶
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰ 13 April 2024

به گزارش تابناک اردبیل، سید محمد اعتماد، ۲۴ فروردین از ساماندهی برخی میدان‌ها در شهر اردبیل برای مدیریت و کاهش ترافیک خبر داد و گفت: این ساماندهی توسط کارگروه فنی بررسی و اجرایی می‌شود.

فرماندار اردبیل گفت: برای کاهش و مدیریت ترافیک در شهر اردبیل شروع عملیات حذف میدان جانبازان، با حفظ المان که در کارگروه ترافیک مصوب شده، اجرا خواهد شد.

وی گفت:طرح جامع مدیریت ترافیک درشهر اردبیل تدوین شده و انتظار می‌رود با حمایت و به کار آمدن دستگاه‌های متولی این طرح در مدت زمان مشخص شده اجرایی شود.

فرماندار اردبیل با اشاره به مطالبه اساسی مردم برای کاهش ترافیک در شهر اردبیل گفت: در این راستا پروژه‌های بزرگی از جمله پل بسیج و پل نیایش در حال اجرا است که با بهره برداری از این پروژه‌ها گامی در کاهش و مدیریت ترافیک شهر اردبیل برداشته می‌شود.

اعتماد از نصب دوربین‌های مدار بسته برای کنترل ترافیک در سطح شهر اردبیل خبر داد.

وی گفت: پارک حاشیه‌ای هم اردیبهشت ماه در اردبیل افتتاح و به بهره برداری می‌رسد.

برچسب ها: اردبیل
آخرین اخبار