مردم قلعهنو (شهرری) با شرکت در راهپیمایی ضمن محکوم کردن جنایات رژیم کودککُش اسرائیل از عملیات فلسطینی ها در برابر این رژیم غاصب حمایت کردند. مصطفی گودرزی
به گزارش خبرنگار «تابناک تهران»، راهپیمایی مردم ولایتمدار قلعهنو (شهرری) روز جمعه ۲۱ مهر ماه با حضور امام جمعه این بخش, در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و عملیات طوفان الاقصی و اعلام انزجار از جنایات رژیم کودککُش صهیونیستی برگزار شد.
در این راهپیمایی مردم از اقشار مختلف جامعه، پیر وجوان، زن و مرد، کودک و خردسال برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و محکومیت اشغالگران متجاوز صهیونیست به خیابان آمدند.

مردم با در دست داشتن پرچمهای ایران، فلسطین و نیز پلاکارد امام راحل، مقام معظم رهبری و شهید حاج قاسم سلیمانی، حمایت خود را با ایراد شعارهای دشمن شکن ابراز کردند.
