مجید گلشنی منفرد در گفتگو با خبرنگار تابناک در زنجان اظهار کرد: استان زنجان به لحاظ ذخایر معدنی و ظرفیتهای این حوزه جزو سرآمدهای کشور است.
وی با اشاره به وجود بیش از ۳۰ نوع ماده ذخیره معدنی در استان زنجان افزود: استان زنجان به دلیل موقعیت جغرافیایی و برخورداری از منابع معدنی غنی، از جایگاه ویژهای در صنعت معدن کشور برخوردار است و جزو ۱۰ استان برتر در این حوزه است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته معادن استان ۹۴ مورد افزایش یافته است، اضافه کرد: در حال حاضر تعداد معادن استان ۱۹۵ مورد است.
گلشنی منفرد با بیان اینکه از جمله ذخایر معدنی استان فلزات پایه، فلزات قیمتی، آهن، اورانیوم، زغالسنگ، الماس، آهک، نمک، پتاس است، افزود: از معادن ثبت شده در استان حدود ۱۱۵ معدن نیز در وضعیت غیرفعال هستند که این میزان ۲۵ درصد از کل معادن ثبت شده در استان است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به اینکه از ۴۴۷ محدوده معدنی در استان زنجان ۸۰ فقره سلب صلاحیت شده است، اضافه کرد: بیش از ۳۵۰ فقره نیز دارای بهرهبردار و حدود ۱۰۰ فقره غیرفعال است.
وی با اشاره به اینکه امسال تعیین تکلیف پهنههای معدنی استان که بیش از ۱۰ سال بلاتکلیف مانده در اولویت استان است، گفت: میزان سرمایهگذاری در نظر گرفته شده برای معادن نیز ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است.
انتهای پیام/س