مدیر کل بهزیستی استان زنجان گفت: مناسب سازی محیطهای شهری و فضاهای عمومی وظیفه یک دستگاه یا اداره نبوده و همکاری همه جانبه همه دستگاه های اجرایی، مردم، سازمان های مردم نهاد فعال و تشکل‌های معلولان و ایثارگران را می‌طلبد.
کد خبر: ۱۰۰۰۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۶ 10 October 2021

محمد محمدی قیداری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دبیرخانه ستاد مناسب سازی آماده هرگونه همکاری با مدیران و مسوولان استانی و شهرستانی و افراد دارای معلولیت در جهت ساختن شهری مناسب در تراز افراد دارای معلولیت است.

وی یادآوری کرد: بر این مبنا سامانه پیامکی معبر به شماره ۳۰۰۰۰۱۲۳۲۲ برای طرح مشکلات هم استانی ها در حوزه مناسب‌سازی معابر، اماکن عمومی، محیط‌های شهری و ساختمان‌های اداری تدارک دیده شده و این دبیرخانه آماده پیگیری موضوعات طرح شده در این سامانه از دستگاه های اجرایی ذی ربط است.

این مسوول با اشاره به مناسب سازی مسیر تردد زوج نابینا در شهرک پونک زنجان گفت: چهار تیر چراغ برق بلاتکلیف در خیابان محل سکونت خانواده نابینای تحت پوشش بهزیستی با پیگیری کمیته مناسب سازی بهزیستی و حمایت مدیرعامل توزیع برق زنجان جابجا و مشکل این خانواده رفع شد.

وی اظهار داشت: یکی از مواردی که برای افراد توانخواه و بویژه افراد دارای معلولیت و محدودیت بینایی مشکل آفرین است تیرهای چراغ برق در سطح شهر است که در مواردی از بهسازی و نوسازی بافت فرسوده در طرحهای بازآفرینی شهری، طرحهای مسیرگشایی و تعریف معابر در مناطق مختلف شهری، پس از اتمام کار به‌صورت بلاتکلیف رها شده و برای افراد دارای معلولیت بینایی خطر آفرین هستند.

محمدی خاطرنشان کرد: مناسب سازی فقط مختص افراد دارای معلولیت نیست و طیف وسیعی از مردم نیازمند مناسب سازی معابر هستند که از جمله می توان به افراد دارای معلولیت به ویژه استفاده کنندگان از ویلچر، جانبازان، سالمندان، کودکان، مادران باردار و افراد حمل کننده کالسکه کودک و یا چرخ دستی خرید، بیماران دارای مشکلات ارتوپدی، بیمارانی که در اثر سانحه دچار شکستگی در اندام های حرکتی شده اند، اشاره کرد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار